Tovejs autoriseret nøglekontrolsystem

I det smarte nøglestyringssystem er tovejsautorisation meget vigtig.Det kan i høj grad spare administratorens tid og forbedre effektiviteten, især når omfanget af projektet udvides, hvad enten det er en stigning i antallet af brugere eller en udvidelse af nøglekapaciteten.

Tovejsautorisation giver administratorer mulighed for at observere og indstille "hvem der er autoriseret til at få adgang til hvilke nøgler" fra to forskellige perspektiver af brugere og nøgler.Når vi står over for at tilføje en faktor til systemet, er den bedste praksis at kortlægge denne faktor til flere andre faktorsæt på én gang.

For eksempel:
Jack er en ny kollega i tech-afdelingen, og ved ankomsten skulle han have adgang til nøgler til flere faciliteter, gange og skabe.Når vi angiver tilladelser til det i WEB-nøglestyringssystemet, behøver vi kun at kontrollere rækkefølgen af ​​flere nøgler for det på én gang.

[Brugerperspektiv]- hvilke nøgler brugeren har adgang til.

H3000 Mini Smart Key Cabinet227
nøglePermission

Det modsatte var tilfældet, da vi tilføjede en topmoderne scanningsenhed til den tekniske afdeling.Vi behøver kun at vælge flere brugere én gang i WEB-administrationssystemet.

[Nøgleperspektiv]- hvem kan få adgang til nøglen.

KeyPermissions_who kan få adgang til denne nøgle

Indlægstid: 14-jun-2023